Privacy beleid & Cookiestatement

SexdateOproep.nl en privacybescherming

SexdateOproep.nl is onderdeel van Holder Limited. Wij helpen u in het zoeken naar of aanbieden van diensten en vinden het heel belangrijk dat uw privacy goed wordt beschermd. Persoonlijke gegevens worden daarom zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houdt SexdateOproep.nl zich aan de eisen die de privacy wetgeving stelt.

Welke informatie verzamelen wij?

Wij verwerken alleen persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van onze dienstverlening en/of op grond van een wettelijke verplichting of bepaling. Om het recht op privacy van onze bezoekers te beschermen is deze informatie anoniem en algemeen. Aan de hand van deze informatie kan geen individuele bezoeker worden getraceerd.

Ter uitvoering van onze dienstverlening, wettelijke verplichting en/of bepaling kunnen wij de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Persoonsgegevens bij registratie van een gebruikersaccount: bij de registratie van een gebruikersaccount vragen wij in ieder geval een e-mail adres. Daarnaast koppelen wij een IP-adres aan het gebruikersaccount zodat u deze niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen. Verder kunnen wij de naam, het adres, het telefoonnummer en bankgegevens (indien de gebruiker bijv. gebruik wil maken van een premiumaccount) van een gebruiker vragen in het kader van de uitvoering van onze dienstverlening, facturering en betaling.
  • Persoonsgegevens bij het plaatsen van een advertentie: wij zetten ons maximaal in om personen, en daarbij behorende advertenties, die minderjarig zijn, onder dwang staan, misbruikt worden, het slachtoffer zijn van mensenhandel of op enige andere manier onderworpen zijn aan fysiek en seksueel misbruik, de toegang tot onze website te ontzeggen.

Verstrekking aan derden ë websites van derden

Uw gegevens worden uitdrukkelijk niet aan derden verstrekt.

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die aan de hand van weblinks met deze website zijn gekoppeld. Wij bieden geen garantie dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan.

Bewaartermijn persoonsgegevens

Wij zullen de persoonsgegevens bewaren conform de in de Wet bescherming persoonsgegevens en de Vrijstellingsbesluit Wet bescherming persoonsgegevens maximaal toegestane bewaringstermijn (thans twee jaar).

Beveiliging gegevens

SexdateOproep.nl maakt gebruik van veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens. Op SexdateOproep.nl wordt bij opgegeven advertenties altijd alle ingevulde persoonsgegevens getoond, m.u.v. het telefoonnummer indien is aangegeven dat het niet bij de advertentie mag worden getoond.

Links

Onze internetsite bevat links naar andere internetsites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het doen en laten van die andere internetsites met betrekking tot privacy. Wij raden onze bezoekers aan om op te letten wanneer zij onze internetsite verlaten en om de privacy verklaring van elke internetsite te lezen die persoonsgebonden informatie verzamelt. Deze privacyverklaring heeft alleen betrekking op informatie die verzameld wordt door middel van deze internetsite.

Berichtgeving van veranderingen in het privacy-beleid

Als wij besluiten om ons privacy-beleid te veranderen, dan vermelden wij deze veranderingen hier. Wij adviseren u deze privacyverklaring met regelmaat te raadplegen. Zo bent u altijd op de hoogte van welke informatie wij verzamelen, hoe we die gebruiken en of en aan wie we die informatie openbaar maken.

Als je vragen, bezwaren of opmerkingen hebt over het privacy-beleid van SexdateOproep.nl hebt, kunt u contact opnemen via de volgende pagina: Contactpagina.

Dit privacy- en cookiebeleid is het laatst gewijzigd op 29 september 2016.

Identiteit gebruiker van de cookies

Holder Limited, een besloten vennootschap naar Hong Kong recht, statutair gevestigd te Office tower convention plaza FLAT/RM 4210, te Wanchai, Hong Kong, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder 2264669, maakt op deze website gebruik van de hieronder beschreven cookies voor de hieronder beschreven doeleinden.

Cookies

Cookies zijn kleine bestanden waarin bepaalde data wordt opgeslagen die met pagina's van deze website worden meegezonden, ter verbetering van de kwaliteit van de website en uw gebruiksgemak. Uw browser en/of harde schijf van uw gegevensdrager(s) kunnen de cookies opslaan. De opgeslagen data kan vervolgens, bij uw daaropvolgende bezoek aan deze website, naar onze servers teruggestuurd worden.

Cookies die wij gebruiken

Wij maken op deze website gebruik van de volgende cookies:

Functionele cookies
deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren. Deze cookies zullen standaard geplaatst worden, en worden niet verwijderd als u andere soorten cookies niet accepteert.
Permanente cookies
ter verbetering van uw gebruiksgemak kunt aan de hand van een permanente cookie ‘herkend' worden bij een nieuw bezoek op deze website. Deze website kan hierdoor op uw voorkeuren worden afgestemd. Een permanente cookie onthoudt ook of en voor welke cookies u toestemming gegeven heeft.
Sessie cookies
ter verbetering van de kwaliteit van onze dienstverlening en deze website, kan aan de hand van een sessie cookie achterhaald worden welke onderdelen u van de website bezocht hebt. Deze cookie stelt ons in staat om onze website zo veel mogelijk aan te passen op het surfgedrag van onze bezoekers. Voor het gebruik van een sessie cookie is uw toestemming niet vereist. Een sessie cookie wordt namelijk automatisch verwijderd op het moment dat u uw webbrowser afsluit.
Google Analytics
om (de resultaten van) deze website te analyseren en inzicht te krijgen in hoe bezoekers deze website gebruiken, zoals bijv. het aantal bezoekers en de duur van het bezoek, wordt een cookie geplaatst bij Google als onderdeel van de 'Google Analytic'-dienst. De informatie die hierbij verworven wordt, zal zoveel mogelijk geanonimiseerd worden. Wij geven uitdrukkelijk geen IP-adressen mee.

Verwijderen en weigeren van cookies

U kunt via uw instellingen van uw webbrowser reeds geplaatste cookies verwijderen. Ook kunt uw toestemming voor het plaatsen van nieuwe cookies weigeren. De wijze hoe u cookies verwijdert of weigert verschilt per webbrowser. Wij bieden onderstaande weblinks aan waarin per browser wordt uitgelegd hoe u uw cookies kunt verwijderen en weigeren:

Slotopmerking

Holder Limited behoudt zich het recht voor om dit cookiestatement te mogen aanpassen, bijvoorbeeld (maar niet-uitsluitend) in het geval deze website wordt aangepast of de wetgeving omtrent cookies wordt gewijzigd.